Fórum

Hozzászólás:
#67. Zsuzska83 (1 válasz) 2012-01-07 13:24:36
28 éves vagyok, 10 évig szedtem fogamzásgátlót, egy év szünettel, akkor megjött a menzeszem, és pontos volt, most 8 hónapja hagytam abba újra a fogamzásgátló szedését, sajnos azóta nem jött meg a menzeszem. A nőgyógyászom 3 hónapja hormont adott, amitől egyszer megjött, de azóta újra nem. Nem gondolom, hogy további hormon szedése lenne a megoldás. Olvastam a Vénusz cseppről, érdeklődni szeretnék, hogy az én problémámra megoldást jelenthet-e, ha igen, hogyan szedjem?
#66. Anett22 (1 válasz) 2011-12-17 16:52:29
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, ajánlanátok nekem valami gyógynövényt a pattanások kezelésére és eltűntetésére, mert sajnos folyamatosan küzdöm velük a homlokomon és az arcomon! előre is köszönöm! az email címemre is tudtok írni! dudus891@gmail.com! nagyon köszönöm
#65. szucserika (1 válasz) 2011-12-15 21:19:19
Kedves Mónika!
Az én lányomnak is volt szemölcse, neki a talpán. Mi is próbálkoztunk kivágással is, ecseteléssel is, de a csodát a grapefruit mag csepp tette. Mi az Öko-net terméket próbáltuk, de biztos más is jó. Minden féle vírust, baktériumot kiöl a szervezetből, télen különösen hatásos immunerősítő is. Meglepve tapasztaltuk, hogy szedése kapcsán teljesen elmúltak a szemölcsök. Naponta annyi cseppet kell szedni, ahány kilós valaki, és ezt a mennyiséget napi 2-3 alkalomra szétosztva. Nekem a számon havonta jelentkező herpeszemet is elmulasztotta.
Remélem segítettem.
Szűcs Erika
Előzmény: #64
#64. nyirimonika (1 válasz) 2011-11-02 06:48:46
9 éves kislányomnak uszodaszemölcse van a fenekén, térdhajlatban és már könyökhajlatban is megjelent. A különböző maró hatású ecsetelőkkel nem tudjuk kezelni, mert nagyon csíp, mar. Ráadásul itt a hajlatokban ekcémás is a bőre. Ha van valakinek valami bevált módszere a vírusos szemölcs ellen, kérem segítsen.
Köszönöm
#63. Szilvuska78 (1 válasz) 2011-06-22 23:24:19
Kedves Holle!
ha közben megoldódott a problémája, akkor örülök és tekintse levelemet tárgytalannak:)
Kozmetikus vagyok, és nekem van egy bevált jó receptem a pikkelysömörre, napok alatt begyógyul! keressen fel a szilvuska78@gmail.com email címen...
üdv: Szilvus
Előzmény: #57
#62. tardibeata (1 válasz) 2011-06-08 07:55:07
Kedves Mindenki!

Van egy Joker termék, melyet tiszta szívemből ajánlok: IDEGEIMRE MENTEK CSEPPEK. Miért? Mert édesanyám ezzel szokott le a xanaxról. Akiknek ajánlottam, a gyenge nyugtatóktól megváltak. Akinek a sömöre stressz hatására jött elő, annak csökkentek a tünetei. Én pedig a vizsgaidőszakban nagyon nagy hasznát vettem. Bár vészhelyzet esetén mindig van nálam, nem szoktam rá, de szívesen osztogatom. Szépségiparban dolgozom s a stresszes vendégeimen is nagyon sokat segít, mert szerintem hamarabb hat mint egy nyugtató, tovább tart a hatása és nem bódít, és a nők torkában megszünteti azt a nagy gombócot majd csökkenti az erős szívdobogás érzését. Nekünk ez a tapasztalatunk.
#61. napracase (1 válasz) 2011-05-25 14:07:00
Az online gyógynövény tanfolyam megszűnt? Hetek óta várom a folytatást..:(
#60. MSI (4 válasz) 2011-05-17 20:08:28
Kaukázusi kefírgombámból szívesen adok, akinek kell.

Üdvözlettel

MSI
#59. böbe50 (1 válasz) 2011-05-14 12:40:36
böbe50

Tisztelt Gyuribácsi!
Szeretném a hasam körül leadni a sok hájat több féle gyógynövényt kipróbáltam és eddig nem ment le semmi.
Segítségét előre is köszönöm.
#58. amanda (2 válasz) 2011-05-13 18:40:31
Sziasztok!
Kerdesem, hogy tudnek a termekekhez hozajutni en Nemetbe vagyok de a szüleim otthon vanak ha itt megrendelem az ö cimükre lehetseges,Edesanyamnak is szeretnek rendelni. A fizetes csak otthon ö szalitaskor fizetne. megoldhatoe.
Köszönöm Amanda.