I. Szállítási Feltételek

 

1) A szállítási költség a vásárlót terheli. Ennek összegét a megrendelés során, annak véglegesítése és elküldése előtt már pontosan megismeri a vásárló.

 


a) Szállítási díjak

Magánszemélyek részére

 

Előre fizetés esetén (átutalás):

Bruttó

1 200 Ft

Utánvéttel történő fizetés esetén:

Bruttó

1 500 Ft

Bruttó 8 500 Ft termékérték fölött, fizetés módjától függetlenül:

 

 ingyenes

 

 

Viszonteladók részére:

Utánvéttel történő fizetés esetén, nettó 15 000 Ft termékérték fölött    ingyenes
 Utánvéttel történő fizetés esetén, nettó 7500 Ft és nettó 14 999 Ft termékérték között bruttó  900 Ft
 Utánvéttel történő fizetés esetén, nettó 7500 Ft termékérték alatt  bruttó  1 500 Ft

2)   Az árut a megrendelést követően a csomagküldő futárral kézbesítjük minden esetben.  A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben a csomagküldő futár az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy, illetve sikertelen kézbesítés esetén a csomagküldő a megjelölt időpontban újból megkísérli a kiszállítást, vagy egyeztethet a kiszállítás alkalmas időpontjáról. A csomagküldő futár nem kötelezhető időpont egyeztetésre. Az át nem vett csomagokat a csomagküldő visszaszállítja Eladó részére, és a szállítási költségét az Eladó a Megrendelőre terheli. A visszaküldött csomag újra küldését kizárólag a csomag és szállítási díj ellenértékének előre történő átutalása esetén áll Eladó módjában ismételten elindítani, ismételt szállítási költségen. 

 

3) Az áru átvételekor csomagküldő futár átvételi bizonylatot készít, amelyet Eladó az eladás bizonylatai részeként tárol.  Bankkártyás fizetési mód esetén, a fizetéssel kapcsolatos reklamáció felmerülte esetén, Eladó kötelessége az átvételi bizonylatot, a Bankkártyát kezelő pénzintézet számára, annak kérésére átadni. Az átvételi bizonylat tartalmazza az alábbiakat:

 

a) Átvevő neve, aláírása

 

b) Átvétel helyszíne,

 

c) Átvétel időpontja
 

 

4) A jóváhagyott, teljesítésre átadott megrendeléseket az Eladó a következő naptól számított 2-5 munkanapon belül vállalja csomagküldő futár igénybevételével kézbesíteni.

 

5) Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy az Eladó haladéktalanul felveszi a kapcsolatot a vevővel e-mail vagy telefon útján a további egyeztetés érdekében. Ennek sikertelensége esetén a megrendelést az Eladó érvénytelennek nyilvánítja és törli. 

 
 

6) Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén Eladót kártérítési kötelezettség nem terheli.

7) Eladó akciós jelleggel, meghatározott időszakokban eltekinthet a szállítási költség megrendelőre való terhelésétől. Erről minden esetben a megrendelés leadásakor tájékozódhat, az akció időtartamára vonatkozó megjelöléssel együtt.

 

8) Eladó hétvégén és ünnepnapokon sem megrendelés teljesítést, illetve szállítást sem végez, vagyis zárva tart.

 

9) Vásárló a terméket tartalmazó csomag átvételekor a csomagoláson látható nyilvánvaló sérülések esetén kérheti jegyzőkönyv felvételét a csomagküldő futártól. A szállításból eredő reklamációkat jegyzőkönyv hiányában Eladó nem tud elfogadni.